Jornada COMSalut. Comunitat i Salut: Atenció Primària i Comunitària
   
  2 de juny de 2016
 
  Formulari d'inscripció
 
*1r Cognom:   2n Cognom:
 
 

Avís legal

 

El Consorci de Salut i Social de Catalunya amb direcció postal a l’Avinguda Tibidabo nº21 de Barcelona, com a responsable del tractament, l’informa que tractem la informació que ens facilita amb la finalitat de organitzar i gestionar la seva inscripció als actes del Consorci de Salut i Social de Catalunya. En el cas que ho autoritzi també es tractaran amb la finalitat d’informar-lo dels futurs actes també organitzats. Les dades personals de les persones inscrites en activitats seran suprimides quan aquests hagin finalitzat. En el cas que ens autoritzi a informar-lo de futures activitats les seves dades es conservaran mentre no sol•liciti el cessament de l’enviament de la mencionada informació. En ambdós casos, les dades no es cediran a tercers excepte en els casos que existeixi una obligació legal.

Vostè té dret a obtenir la confirmació sobre si el Consorci de Salut i Social de Catalunya estem tractant les seves dades personals, per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la supressió quan les dades ja no siguin necessàries per les finalitats per les quals van ser recollides.

Aprofitem per informar-lo que el Consorci de Salut i Catalunya elabora el “Butlletí Actualitat CSC” que incorpora les novetats al sector salut i social. El Consorci de Salut i Social de Catalunya l’informa que en nom de l’entitat tractem la informació que ens facilita amb la finalitat d’enviar-li el Butlletí Actualitat CSC per correu electrònic. Les dades proporcionades es conservaran mentre no sol•liciti el cessament de l’enviament del mencionat butlletí. Les dades no es cediran a tercers excepte en els casos que existeixi una obligació legal. Així mateix vostè té dret a obtenir la confirmació sobre si el Consorci de Salut i Social de Catalunya estem tractant les seves dades personals, per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol•licitar la supressió quan les dades ja no siguin necessàries per les finalitats per les quals van ser recollides.

Si desitja rebre més informació pot enviar un correu electrònic a la següent direcció: consorci@consorci.org